Skräddarsydda evenemang

Vi finns här för att förverkliga dina unika idéer till ett minnesvärt evenemang!

Lär dig och Inspireras

Evenemang I Olika Teman

Hos Rawbi Moves Entertainment omfamnar vi olika teman och uppmuntrar aktivt era idéer, samtidigt som vi delar med oss av våra inspirerande erfarenheter. Resultatet är en unik evenemangs-upplevelse som kommer att överträffa era förväntningar.

Tematiska Eventpaket

Hos oss strävar vi efter att ge våra kunder snabbast möjlig hjälp. Om du söker efter snabba lösningar kan du alltid utforska vårt urval av förberedda tematiska eventpaket och välja det som bäst passar era behov. Vi erbjuder ett mångfaldigt utbud av teman, inklusive
Cirkus, Las Vegas, HipHop, Familjeevent och mycket mer.

Din Vision, Vårt Evenemang

Din vision, vårt skräddarsydda evenemang! Vi uppmuntrar kreativitet och inbjuder dig att dela dina idéer för att skapa ett evenemang som är helt unikt för dig. 
Hos Raawbii Moves Entertainment arbetar vi noggrant för att anpassa varje detalj enligt dina behov och önskemål. 

Evenemangstyper
och många fler...
Vår Process

STEG 01

Kundmöte och relationsskapande

För att säkerställa att vi förstår och kan skapa den bästa upplevelsen för kunden börjar vi med att träffa kunden personligen. Detta möte handlar om att skapa en förtroendefull relation. Kunden ska känna sig trygg och bekväm med att dela sina idéer och kreativitet med oss. Vi lyssnar noggrant på kundens vision för att möta kunden.

Steg 02

Platsbesök och Visionsskapande

Vi besöker den plats där evenemanget kommer att äga rum. Detta ger oss möjligheten att hitta unika idéer specifika för kundens evenemang och skapa en tydlig vision för hur evenemanget kan se ut.

Steg 03

Detaljerad planering och förberedelse

I detta steg går vi igenom varje detalj noggrant. Vi diskuterar och beslutar om artister, kulturutövare, färgscheman, material, möblering, skräddarsydda kostymer, tidsplaner och alla andra aspekter som är relevanta för evenemanget.

Steg 04

Samordning och logistik

Vi samordnar och bokar alla artister och tar hand om logistiken för evenemanget. Vi tillhandahåller schemaförslag och skickar avtal samt en samlad faktura för hela evenemangspaketet.

steg 05

Utförande och koordinering

Under själva evenemanget ser vi till att allt flyter på smidigt enligt planen. Vi har alltid en koordinator på plats för att övervaka och säkerställa att evenemanget genomförs enligt överenskommelse.

Utvärdering och framtida samarbeten

Efter evenemanget genomför vi en utvärdering tillsammans med vår kund för att säkerställa att alla förväntningar har uppfyllts. Vi ser fram emot möjligheten att fortsätta vårt samarbete i framtiden.
Ta gärna en titt på vårt urval med magiska bilder från våra tidigare evenemang vi har skapat under åren för att få inspiration och se resultatet av vårt arbete.

Ta steget mot oförglömliga evenemang

Redo att skapa minnesvärda evenemang? Vårt team på Raawbii Moves Entertainment är här för att hjälpa dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snart för att börja planera tillsammans.

Framstående Konferencier och programvärd

Professionell konferencier och programvärd som skapar en engagerande och minnesvärd upplevelse för ditt evenemang. Vi informerar, underhåller och håller igång publiken med precision och expertis. Samarbetar nära med arrangörer, sponsorer och artister för att säkerställa en smidig och dynamisk händelse. Skapa magi på ditt nästa evenemang med vår glädje, trygghet och expertis.

Boka företagsevent

Ta steget mot oförglömliga evenemang