Workshop och föreläsningar

Utforska lärorika workshops och låt dig inspireras och motiveras av föreläsningar om att använda hiphopkulturen som ett verktyg för barn och ungdomar i ett förebyggande syfte, samt områdesutveckling i utsatta områden.

Lär dig och Inspireras

Workshops & Föreläsningar
För Alla Åldrar

Workshop

Breaking Workshop

Breaking är en del av hiphopkulturen, och hos oss på Rawbi lär vi ut denna konstform till våra deltagare under våra workshops. Här får deltagarna möjlighet att uttrycka sig på sitt eget sätt i en helt ny plattform. Vårt arbete strävar efter att stärka deltagarnas självkänsla, öka självförtroendet och skapa en trygg gemenskap. Utöver att lära oss nya dansrörelser är det viktigt för oss att vi har roligt tillsammans och trivs under hela processen. 

Workshop Mix

Välj Din Workshop Forma Din Upplevelse

Välj den workshop som passar er bäst.
Hos oss har ni tillgång till ett brett utbud av olika workshops, inklusive musik, studioteknik, Dj, graffiti, poesi, karikatyr, cirkuskonster eller olika dansstilar som Dancehall, Hiphop, Popping med mera. 
Vi har något för alla kreativa själar att utforska och njuta av. 

Våra Föreläsningar

Rawbi - Trough Dance: Rawbis Resa till Positiv Förändring

Välkommen till en inspirerande föreläsning där jag tar dig med på min personliga resa genom åren med dans. Jag delar med mig av min passion och hur den har format mitt liv.

Under föreläsningen får du en djup inblick i hiphopkulturen och dess kraft att förena och uttrycka. Jag visar dig hur jag framgångsrikt använder hiphopkulturen som ett kraftfullt verktyg för barn och ungdomar i ett förebyggande syfte.

Lär dig om de transformationer som är möjliga när vi omfamnar kreativiteten och gemenskapen som hiphop erbjuder. Det här är inte bara en föreläsning, det är en möjlighet att upptäcka hur dans och kultur kan förändra liv.
Gå med mig på denna resa och låt dig inspireras till att göra skillnad.

Denna föreläsning är en källa till insikter och inspiration för alla som vill vara en del av att förändra och förbättra samhället. 
Kom och låt oss tillsammans utforska vägen till en ljusare framtid.

Från Utmaningar till Möjligheter: Min Väg till Effektiv Områdesutveckling

Välkommen till en kraftfull föreläsning där jag delar med mig av mina egna unika erfarenheter från att växa upp i ett utsatt område och min resa mot framgång och överlevnad. 

Genom min berättelse får du en sällsynt inblick i de verkliga förutsättningarna och utmaningarna som människor möter i utsatta områden. Jag avslöjar sanningen bakom stängda dörrar och hur detta påverkar individernas liv och samhällets utveckling som helt.

Viktigare än så, jag kommer att beskriva mitt förebyggande arbetssätt – en strukturerad plan för att skapa säkrare och meningsfulla miljöer. Vi måste tillsammans som samhälle samlas och arbeta mot att främja trygghet, ge möjligheter till meningsfull fritid, främja integration och stödja fullföljande av utbildning. 

Denna föreläsning är en källa till inspiration och konkreta idéer om hur vi kan göra en verklig skillnad. Låt oss tillsammans ta stegen mot en mer inkluderande och blomstrande framtid.

Våra Paket

01

Breaking workshop

Utforska Breaking med oss och få en gedigen grundläggande utbildning. Vi tar dig steg för steg genom konsten att dansa i takt med musiken. Tillsammans skapar vi imponerande koreografier som rytmiskt smälter samman med musiken.

02

Avancerad Breaking Workshop

Om du redan är en passionerad breakdansare, är det dags att ta dina färdigheter till nästa nivå med oss. Vi utmanar dig med avancerade foundationssteg, handvolter, och en imponerande repertoar av akrobatiska rörelser som kommer att ta din dans till nya höjder.

03

RaawMovement Workshop

Upplev en förtrollande träningsupplevelse fylld med glädje och skratt, där vi stärker din kropp med styrka och dans i rytm som passar alla åldrar.

04

Föreläsning + Workshop

Skapa din egen unika upplevelse genom att kombinera våra tankeväckande föreläsningar med spännande workshops.

Ta steget mot oförglömliga evenemang

Redo att skapa minnesvärda evenemang? Vårt team på Raawbii Moves Entertainment är här för att hjälpa dig. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snart för att börja planera tillsammans.

Framstående Konferencier och programvärd

Professionell konferencier och programvärd som skapar en engagerande och minnesvärd upplevelse för ditt evenemang. Vi informerar, underhåller och håller igång publiken med precision och expertis. Samarbetar nära med arrangörer, sponsorer och artister för att säkerställa en smidig och dynamisk händelse. Skapa magi på ditt nästa evenemang med vår glädje, trygghet och expertis.

Boka företagsevent

Ta steget mot oförglömliga evenemang